• Fraktfritt över 2000:-
Payment with Klarna Payment with Swish
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Juuls jackets Black

  • 6 899 kr

Denna eleganta svarta tävlingskavaj är chic i sin enkelhet men ändå väldigt speciell med sina ton-i-ton Swarovski-detaljer på kragen och ryggen. I denna tävlin


I lager
Dela
Denna eleganta svarta tävlingskavaj är chic i sin enkelhet men ändå väldigt speciell med sina ton-i-ton Swarovski-detaljer på kragen och ryggen.

I denna tävlingsrock kommer du garanterat att imponera. Försäkra dig om ett lyxigt elegant utseende. Tävlingskavajen har en underbart snygg passform. Det raffinerade snittet ser till att din hållning visas på bästa sätt.

Tyget som används för denna tävlingskavaj är det mest andningsbara tyget inom ridsport, vilket gör att du kan uppnå högsta möjliga prestanda. På grund av ullens öppna struktur i tyget ventilerar materialet maximalt. Den bär underbart svalt på sommaren och behagligt varmt på vintern. Merinoullens självrengörande egenskaper hjälper mot svettlukter och dessutom ger vår speciella finish smuts- och vattenavvisande.

Bli snyggast på dressyrarenan och krossa domarna direkt när de går in i denna vackra dressyrjacka. Men självklart är den här jackan lika snygg och bekväm i hoppning. Upptäck skillnaden!

Kör med stil i en utställningsjacka från Vililiv by Juuls.