• Fraktfritt över 2000:-
Payment with Klarna Payment with Swish
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Juuls Jackets Puder Pink

  • 6 899 kr

I denna tävlingskavaj blir du ett riktigt blickfång på tävling! I denna tävlingsjacka kommer du garanterat att stjäla showen! Den poudre rosa färgen med antraci


I lager
Dela
I denna tävlingskavaj blir du ett riktigt blickfång på tävling! I denna tävlingsjacka kommer du garanterat att stjäla showen! Den poudre rosa färgen med antracitaccenter med svart Swarovski kombineras bra med en svart hjälm. Den här tävlingskavajen är så speciell! En gång sett och du blir omedelbart kär. Wow wow!

Tävlingskavajen för kvinnor har en vackert skräddarsydd passform. Tyget som används för denna tävlingsrkavaj är det mest andningsbara tyget inom ridsport, vilket gör att du kan uppnå högsta prestanda. Den öppna strukturen av ullen i tyget ger maximal ventilation. Den bär underbart svalt på sommaren och behagligt varmt på vintern. Merinoullens självrengörande egenskap hjälper mot svettlukter och vår speciella finish ger en smuts- och vattenavvisande effekt.

Sätt dina konkurrenter på prov i dressyr och krossa domarna så fort du går in i denna vackra dressyrjacka. Men självklart är den här jackan lika snygg och bekväm i hopparenan. I en utställningsrock från Vililiv designad av Juuls är du säker på en lyxig, elegant look. Din hållning är optiskt optimerad genom vår unika passform. Upptäck skillnaden!