• Fraktfritt över 2000:-
Payment with Klarna Payment with Swish
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Juuls jackets Almond

  • 6 899 kr

Wow, vilken underbar look! I denna tävlingskavaj kommer du garanterat att stjäla showen! Den mandelfärgade showrocken med mörkblå accenter kombineras bra med en


I lager
Dela
Wow, vilken underbar look! I denna tävlingskavaj kommer du garanterat att stjäla showen! Den mandelfärgade showrocken med mörkblå accenter kombineras bra med en mörkblå hjälm. Denna färgkombination matchar väldigt fint med bruna hästar. Swarovski har vackra matchande varma färger i kombination med silver. Super chic!

Tävlingskavajen för kvinnor har en vackert skräddarsydd passform. Tyget som används för denna tävlingskavaj är det mest andningsbara tyget inom ridsport, vilket gör att du kan uppnå högsta prestanda. Den öppna strukturen av ullen i tyget ger maximal ventilation. Den bär underbart svalt på sommaren och behagligt varmt på vintern. Merinoullens självrengörande egenskap hjälper mot svettlukter och vår speciella finish ger en smuts- och vattenavvisande effekt.

Sätt dina konkurrenter på prov i dressyr och krossa domarna så fort du går in i denna vackra dressyrjacka. Men självklart är den här jackan lika snygg och bekväm i hopparenan. I en tävlingskavaj från Vililiv designad av Juuls är du säker på en lyxig, elegant look. Din hållning är optiskt optimerad genom vår unika passform. Upptäck skillnaden!