• Fraktfritt över 2000:-
Payment with Klarna Payment with Swish
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Kentucky 4D Spacer Cooler Sheet Pine Green

  • 1 669 kr

4D Spacer Cooler Sheet är en mycket lätt och multifunktionelt täcke. Det betyder att den kan användas för många olika ändamål som transport, kylning av din häst


I lager
Dela
4D Spacer Cooler Sheet är en mycket lätt och multifunktionelt täcke. Det betyder att den kan användas för många olika ändamål som transport, kylning av din häst efter träning eller som flugtäcke. Den kan även användas som extra täcke i komenation med yttligare ett täcke. Täcker ger en lyxig känsla & ser  väldigt klassisk ut och ger den fulla Kentucky-looken.

4D-materialet är mycket andningsbart, vilket gör det möjligt att evakuera värme och svett mycket snabbt från din häst och därmed torka den snabbt. På grund av sin bikakestruktur ger 4D-distansen en mjuk effekt (detta material används ofta i madrasser eller bilbarnstolar) samtidigt som det är mycket motståndskraftigt. Veganskt fårskinn har lagts till på manken för att ge extra komfort.

Täcket är designad för att ligga nära kroppen, samtidigt som den respekterar din hästs anatomi. 4D Spacer Cooler Sheet har dubbla frontstängningar och två korsringar med klämmor som är förstärkta med veganskt läder. Svanslinan är avtagbar.