• Fraktfritt över 2000:-
Payment with Klarna Payment with Swish
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Kentucky stable rug 0g

  • 1 950 kr

Stable Rug från Kentucky har en fyllning på 0 gram och fodrad med artificiell kaninpäls som ger en extremt mjuk känsla och förhindrar därför att pälsen blir rug


I lager
Dela

Stable Rug från Kentucky har en fyllning på 0 gram och fodrad med artificiell kaninpäls som ger en extremt mjuk känsla och förhindrar därför att pälsen blir ruggig och skavd.

Den artificiella kaninpälsen skapar små luftfickor som behåller hästen kroppsvärme. Tack vare de mjuka håren i den artificiella kaninpälsen får hästarna en glansig och fin päls. Det konstgjorda fårskinnet täcker snyggt delar av nacken och erbjuder såväl optimal komfort som ett mycket snyggt utseende.

Yttertyget med sitt quiltade mönster gör det mycket svårare för hästen att bita tag i tyget och riva upp det. Det förhindrar också att spånrester fastnar på täcket. Täcket har dubbla främre spännen och två avtagbara kryssgjordar som är förstärkta med konstläder. Svansremmen är också avtagbar och har ett plastfodral som gör det enkelt att rengöra. Täcket går att tvätta i maskin vid 30 ° (ingen torktumlare).