• Fraktfritt över 2000:-
Payment with Klarna Payment with Swish
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Hovolja Kevin Bacon

  • 189 kr

Flytande hovolja från Kevin Bacon som vårdar hästens hovar. 500 ml. Hovoljan från Kevin Bacon används för att bibehålla spänst och mjukhet i och på hoven,

I lager
Dela
Lagersaldo: 10

Flytande hovolja från Kevin Bacon som vårdar hästens hovar. 500 ml. 

Hovoljan från Kevin Bacon används för att bibehålla spänst och mjukhet i och på hoven, hovoljan ger även en blank och fin yta.

Bra hovar kräver produkter av högsta kvalitet, för att hålla sig smidiga, elastiska och friska. Kevin Bacon´s hovolja ger inte bara hoven vacker glans, den tränger in och ger näring åt hoven. Regelbunden användning av Kevin Bacon´s hovolja förhindrar att hovväggen torkar ut, skyddar den från väta och aktiverar horntillväxt. Alla dessa egenskaper gör hovoljan till en fantastisk produkt som används och rekommenderas av ridproffs. 100% naturlig produkt tillverkad av vegetabiliska oljor och färska lagerblad som har urlakats för att frigöra de aktiva substanserna. Kevin Bacon´s hovolja har tillverkats med traditionella metoder i mer än 150 år.

  • Särskilt väl lämpad för hästar som står på flis.
  • Förblir lätt att applicera i kallt väder.

Användningsinstruktioner:

  • Normal användning: applicera 3-4 gånger i veckan efter behov.
  • För intensiv behandling av torra hovar: Spola och torka hovarna ordentligt. Smörj med hovoljan, var noga med att smörja upp till kronranden. Upprepa varje dag i en vecka.