• Fraktfritt över 2000:-
Payment with Klarna Payment with Swish
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Transportskydd Kentucky

  • 1 459 kr

Riktigt snygga transportskydd från Kentucky!Skydda hästens ben under transport i de här snygga och sköna transportskydden från Kentucky. Dessa transportskydd är

I lager
Dela
Lagersaldo: 6

Riktigt snygga transportskydd från Kentucky!

Skydda hästens ben under transport i de här snygga och sköna transportskydden från Kentucky. Dessa transportskydd är gjorda med din hästs välmående i åtanke och har en utsida i ripstop av 600D polyester för att göra dem extra hållbara. På insidan har de material av artificiellt kaninpäls för att göra dem extra mjuka. Detta är både för hästens komfort och för att hjälpa till att reglera värmen så att hästens ben inte blir överhettade. Kentuckys transportskydd är därför ultimata om du har en väldigt känslig häst som lätt får skav.

Transportskydden är förstärkta nertill med artificiell läder för att stå emot om hästen trampar runt, det minimerar även risken för balltramp eller likande. Insidan av transportskydden har även ett stötdämpande skum på insidan för att ytterligare skydda hästens ben. Alla dessa material är lätta, andas, håller länge samt säkerställer din hästs välbefinnande under transporten.

Transportskydden från Kentucky är tvättbara i 30 grader. Innan du tvättar se till att alla kardborrar är stängda. Efter tvätt, låt lufttorka naturligt.

Storlek: Full