• Fraktfritt över 2000:-
Payment with Klarna Payment with Swish
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Bombers Loose ring ultra comfy lock up

  • 899 kr

Bombers Loose ring ultra comfy lock up med dubbel låsfunktion för att säkerställa att vinkeln över tungan alltid är korrekt, även om tygeln kortas. Höger och vä


I lager
Dela


Bombers Loose ring ultra comfy lock up med dubbel låsfunktion för att säkerställa att vinkeln över tungan alltid är korrekt, även om tygeln kortas. Höger och vänster tygel används utan att vara beroende av varandra. Bettet är anatomiskt format och lägger sig mjukt över tungan. Tack vare lock up kan inte bettet delas och lägga sig hårt över lanerna eller slå upp i gommen.

Ringarna och mundelen blir är mer oberoende av varandra och hästen kan enklare placera bettet vart den önskar. Lösa ringar är lite mer förlåtande och frigör tryck från tunga samt att bettet återställs omedelbart till ett neutralt läge.

  • Passar hästar med känslig mun
  • Alltid korrekt vinkel
  • Lösa ringar

Bombers Bits tillverkas i Sydafrika och grundar sig på en lång erfarenhet av hästens anatomi. Bakom varje bett ligger många timmar av tester, undersökningar och förbättringar. De har grundat många olika kinddelar och mundelar som de sedan sätter samman, för att du och din häst ska hitta ert perfekta bett. Bombers Bit kunskap och noggrannhet gör dem till ett världsledande företag inom just bett.